In urma votului, am inteles directia spre care ar trebui sa ne indreptam.
Desi forma acestui spatiu virtual este de forum, asta nu ne-a impiedicat sa avem sectiuni poate orientate in mod normal spre alt tip de site, cum ar fi sectiunea de "
Review-uri si impresii". Aceasta este dealtfel si preferata sondajului si pe cat posibil in ceea ce ma priveste voi incerca sa scriu, daca nu review-uri mari macar impresii despre jocurile jucate de-a lungul timpului.
Mai departe in top avem
Stirile/noutatile. Aici e simplu, oricum cum aflam ceva nou sarim imediat sa va anuntam. Momentan totul se intampla in topicul "
Jocuri noi 2010" dar cand se va simti nevoia, vom face o sectiune speciala pentru jocuri noi-noute sau anuntate.
Partea de
Reguli care urmeaza in topul preferintelor depinde doar de intrebarile si raspunsurile voastre. Daca Arkham Horror stiam ca poate fi mai dificil de invatat si am postat un fel de player aid, in mod normal continutul va veni aici din intrebarile voastre, din jocurile care v-au pus dificultati in invatare sau cele pe care le-ati jucat gresit mai mult sau mai putin timp, etc. La fel, partea de
Sesiuni de Joc (care mie mi se pare interesanta chiar daca inca nu facem sesiuni "hardcore" ca pasionatii de pe BGG) depinde doar de forumisti pentru a se dezvolta. Asa ca nu va sfiiti sa adaugati poze / descrieri ale partidelor voastre de gaming.
Pe ultimele locuri se afla
articolele gen "feature" (enciclopedice, de sinteza, mai serioase) sau cele de
creativitate. Se pare ca ori un forum nu este cel mai bun loc pentru acest continut, ori nu aduc informatii cu adevarat utile majoritatii, cert e ca nu sunt foarte cerute. Asta nu inseamna insa ca nu puteti posta un astfel de articol daca simtiti nevoia sa il scrieti
Traducerile sunt pe ultimul loc, poate si datorita faptului ca majoritatea celor care stau pe forumul acesta si/sau BGG stiu deja engleza si sunt putini cei care nu stiu si totusi navigheaza pe internet in cautare de resurse de boardgaming. Asta plus lipsa de timp va mai scadea viteza de aparitie a traducerilor, dar daca aveti probleme cu un joc anume si putem ajuta, nu trebuie decat sa spuneti: chiar daca nu vom face o traducere completa cel putin se pot clarifica aspectele mai dificile.
Va multumesc din nou pentru suport si stay tuned for more!