Mini addon pentru Stone Age/Carcassonne

Reguli forum
Sectiunea aceasta este rezervata discutiilor libere despre orice joc!

Va rugam sa folositi sectiunile dedicate in cazul in care doriti sa postati Review-uri si impresii, intrebari legate de reguli si variante, traduceri sau sesiuni de joc.

Mini addon pentru Stone Age/Carcassonne

Mesajde mezak » 09 Mar 2010, 21:27

Am gasit pe BGG un mini addon pentru stone age și carrcasone. El e supliment al revistei spielbox (cea mai citită revista din .... bla bla bla).
Revista costă 3.5 Euro și trasportul incă 3 Euro.

A mai comandat cineva acestă revistă? Merită investiția?

Revista o gasiți aici : http://www.nostheide.de/webshop/xtcommerce/product_info.php?info=p120_Hans-im-Glueck-Almanac--for-subscribers-of-spielbox-.html

Imagine
mezak
Chief Meeple
Chief Meeple

Total VP-uri primite: 0

Re: Mini addon pentru Stone Age/Carcassonne

Mesajde bvicthor » 09 Mar 2010, 22:08

Eu am abonament la revista, incepand cu numarul acesta va aparea revista si in engleza. Cam la fiecare numar este cate un addon pentru un joc. Daca vrei sa comanzi numarul acela doar pentru addon nu stiu sincer daca merita (de fapt e un almanah Hans im Gluck), nu adauga prea mult la joc. Dar daca esti un fan Stone Age sau Carcassonne atunci poate merita investitia. Cred ca pretul acela (3,50 euro) este pentru doar pentru "subscribers of spielbox".
Pentru cine este interesat, exista si un abonament de test in care primesti 3 numere pentru 10 euro (inclusiv transportul, http://www.nostheide.de/webshop/xtcommerce/product_info.php?info=p84_spielbox-test-offer.html)
bvicthor
Teen Meeple
Teen Meeple

Total VP-uri primite: 3

Mesajde mezak » 09 Mar 2010, 23:44

bvicthor scrie:Eu am abonament la revista, incepand cu numarul acesta va aparea revista si in engleza. Cam la fiecare numar este cate un addon pentru un joc. Daca vrei sa comanzi numarul acela doar pentru addon nu stiu sincer daca merita (de fapt e un almanah Hans im Gluck), nu adauga prea mult la joc. Dar daca esti un fan Stone Age sau Carcassonne atunci poate merita investitia. Cred ca pretul acela (3,50 euro) este pentru doar pentru "subscribers of spielbox".
Pentru cine este interesat, exista si un abonament de test in care primesti 3 numere pentru 10 euro (inclusiv transportul, http://www.nostheide.de/webshop/xtcommerce/product_info.php?info=p84_spielbox-test-offer.html)

Poti sa imi dai mai multe detalii despre revistă?
(De cât timp esti abonat, Cat de bună e, ce adonuri ti-au placut, etc)
Daca ii faci reclamă frumoasă poate mă abonez. :lol:
mezak
Chief Meeple
Chief Meeple

Mesajde bvicthor » 10 Mar 2010, 15:29

Sunt abonat de vreo 2 ani. Am început cu un abonament din acela de test de 10 euro. Neavând multe din jocurile pentru care au oferit addonuri nu ma pot pronunta la utilitatea lor. Ce am folosit mai mult a fost extensia pentru The Pillars of the Earth. Si stickerele pentru Agricola. In rest pe celelalte addonuri se pune praful. Revista conține în general review-uri și interviuri.
bvicthor
Teen Meeple
Teen Meeple

Total VP-uri primite: 3

Mesajde mezak » 10 Mar 2010, 20:16

bvicthor scrie:Sunt abonat de vreo 2 ani. Am început cu un abonament din acela de test de 10 euro. Neavând multe din jocurile pentru care au oferit addonuri nu ma pot pronunta la utilitatea lor. Ce am folosit mai mult a fost extensia pentru The Pillars of the Earth. Si stickerele pentru Agricola. In rest pe celelalte addonuri se pune praful. Revista conține în general review-uri și interviuri.

Te-ai gandit sa vinzi celelalte addonuri care le ai?
mezak
Chief Meeple
Chief Meeple

Mesajde Dang » 10 Mar 2010, 22:00

mezak, citatele (quote-urile) sunt utile cand raspunzi unui post mai vechi, aflat cu cel putin 2 pozitii mai sus decat postul tau, tocmai pentru a evidentia cui anume vrei sa-i raspunzi.
A cita ultimul post e oarecum inutil.
"Ca să ai noroc în viaţă trebuie sa fii norocos!"

Colectia mea de jocuri
Jocul preferat
Dang
Wizard Meeple
Wizard Meeple

Total VP-uri primite: 2

Mesajde mezak » 10 Mar 2010, 22:48

OK, Tnx ! Omul cat traieste invata! ;)
mezak