Cartile se perinda prin faza ta (sunt mutate la fiecare tur) si le poti lua pentru a le folosi in civilizatia ta. Ele sunt de mai multe tipuri: tehnologii (de ex : irigatie, tehnologii militare,), forme de guvernamant (de ex monarhie), lideri (de ex alexandru cel mare), cladiri (teatre, presa, librarii), minuni (de ex piramidele) si alte bonusuri. Fiecare carte iti da un anume bonus, o facilitate. Abilitatea ta e sa combini cel mai bine bonusurile din carti, sa le folosesti LA TIMPUL POTRIVIT (de ex unii lideri sunt activi doar in Antichitate - cand ajungi in Evul mediu, ii arunci) si sa te aperi de eventualele atacuri. Numai ca pt ca folosi cartile ai nevoie de productie, de oameni, de mancare.
Pe mine asta ma cam enerva: dupa ce ca ma chinuiam sa tin acest echilibru si sa nu imi moara omaneii de foame
Pe tabla de joc se tin scorurile pe mai multe sectiuni: tehnologie, armata, cultura si scorul final. De asemenea e sirul de carti care de perinda prin fata si di care poti alege.
Aici eram cam pe la inceputul omenirii
Mai am poze dintr-o sesiune intr-un stadiu mai avansat ( antichitate ceva
Aici e tot Despotism, dar aveam un Colossus, aveam teatru, irigatii si descoperisem fierul
El are si Taj Mahal si Gradinile Suspendate. Si Teatru, si Presa si Masonerie
Din pacate nu am poze cu zocul intr-un stadiu final, sa vedeti cate carti acumulezi si ce frumos te dezvolti.
Ce mai, e un joc tare (pe care nu il mai avem